sâmbătă, 11 iunie 2011

..realitate cruda...

Heii..fetelor..aveti grija ce faceti cu inimile voastre si de cine va indragostiti.In majoritatea cazurilor va gasiti baieti mai mari decat voi, la care nu cred ca puteti ajunge..nu intotdeauna se indeplineste ce va doriti…
            Sunteti la scoala si in fiecare pauza iesiti cu prietenele, asteptand cu nerabdare sa iasa si ``dragostea voastra``.Din pacate nu a iesit, in urmatoarea pauza la fel si atunci mergeti pe holul clasei lui poate, poate il veti vedea pe `` alesul inimii``. Urmatorul pas facut de voi este sa faceti rost de adresa de mess sau nr de telefon ca sa va bagati in seama cu el. Cu sigurantza stati in fata calculatorului si nu stiti ce sa`i spuneti, tastati litere, stergeti litere, pana va hotarati sa trimiteti un mass ca poate va raspunde.SURPRIZA!! A raspuns!:)) Imediat ii spuneti prietenei cele mai bune ca vb cu el.UIMITOR DE STUPID SI INGRIJORATOR!!!
    In sfarsit, dupa un timp, realizati ca nu aveti sanse si reveniti la realitate..ca intotdeauna va demoralizati si va spuneti noaptea inainte sa va culcati:ce a fost in mintea mea?ce  sa faca unu ca el cu una ca mine?Aici gresiti..mereu va fi altul, ca nu e la fel de bun…asta e, se mai intampla.
            Uneori, situatia se agraveaza cand una din prietenele voastre vorbeste cu el si apoi vine la voi, vorbindu`l de rau…pe moment  va enervati, aparand conflicte intre voi, mai ales daca aveti un temperament mai dificil.
     Fetelor..FITI ATENTE!!!Eu cred ca ar trebui sa veniti cu picioarele pe pamant si sa nu mai stati cocotate pe un nor, duse de un vant...
     Cum spunea  o prietena de a mea : Love is in the air...pacat ca bate vantul...:))

2 comentarii: